The Beatles Rockband

Wat is het?
Dit is een spel voor de Xbox 360. Hierin sta je in de schoenen van de beatles, en speel je dus een van de bandleden. Het is een leuk spel wat opa’s en oma’s samen met bijvoorbeeld hun kleinkinderen kunnen spelen.

Waarom is het cool?

50+’ers willen het leuke uit hun jeugd als nostalgie graag weer terug zien, maar in een andere vorm. Door dit spel te spelen komen deze elementen goed bij elkaar. Het is een interactief spel, wat mensen samen kunnen spelen en daarnaast komen alle leuke hits uit de jeugdtijd weer naar boven. Het is cool omdat dit spel samen gespeeld kan worden met kleinkinderen, kinderen of vrienden en het zorgt gegarandeerd voor een leuke avond. Ik denk dat dit soort spellen wel toekomstpotentieel hebben, omdat het eens wat anders is dan een ander spel, en het muziek element maakt het aantrekkelijk.
Het is herkenbaar voor 50+ en zij vinden het vast leuk om hun kleinkinderen op een andere manier kennis te laten maken met de muziek uit hun jeugd.

http://www.bol.com/nl/p/games/the-beatles-rock-band/1004004006831138/index.html?Referrer=ADVNLGOT0020121004004006831138#product_description

Leave a comment