Seats2meet

Wat is Seats2meet?

Tijdens de minor hebben we een interview gehouden met een trendwatcher. Met ons groepje hadden we met Tom Kniesmeijer afgesproken bij seats2meet in Utrecht. Eerlijk gezegd wist ik echt niet wat dit concept inhield, en wat ik me hierbij moest voorstellen.
Eenmaal aangekomen bij seats2meet werd dat al snel duidelijk.
Mensen zijn flexibeler geworden ten opzichte van werk, en hebben geen 9 tot 5 mentaliteit meer. Daarnaast wil men ook niet meer aan kantoor gebonden zijn. Seats2meet speelt daar op in door verspreid over het land, in Utrecht, Maarssen, Eindhoven, Tilburg, Lelystad en Amsterdam Sloterdijk, ruimtes aan te bieden waarin mensen elkaar kunnen ontmoeten. Er kunnen bijvoorbeeld vergaderruimtes gehuurd worden, of alleen stoelen. Het idee is dat je alleen betaald voor wat je gebruikt. Je kunt online een stoel, vergaderruimte en extra’s zoals catering en eventuele technische hulpmiddelen boeken.
Seats2meet is heel flexibel, en brengt bijvoorbeeld geen kosten in rekening wanneer een klant op het laatste moment de ruimte afzegt. Door een goede service, komen mensen steeds terug.

Waarom is het cool?

Seats2meet is cool omdat het flexibel is en veel mogelijkheden biedt. Je kunt er eigenlijk van alles doen, vergaderingen, afspraken met klanten, werkoverleg met collega’s en noem maar op. Er zijn al aardig wat vestigingen in Nederland, waardoor er altijd wel een centraal ligt. Daarnaast wordt er een goede service geboden, zo zijn koffie, thee en lunch gratis waardoor mensen sneller terug zullen komen. Seats2meet speelt goed in op de flexibele werknemer die er tegenwoordig is. Zo kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week reserveren of wijzigen. Initiatieven als seats2meet hebben toekomstperspectief omdat mensen behoefte hebben aan een flexibele werkplek of ontmoetingsplek.

http://www.seats2meet.com

Leave a comment